Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine www.VARNOSTNI-PAS.si 

www.VARNOSTNI-PAS.si  je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje Promething d.o.o., v nadaljnjem besedilu "trgovec".
Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine . Trgovec si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletnem mestu www.VARNOSTNI-PAS.si  kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno ogledujete Pogoje poslovanja.

Pogoji nakupa na spletnem mestu www.VARNOSTNI-PAS.si  
Kupec potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne trgovine na spletnem mestu www.VARNOSTNI-PAS.si  (v nadaljevanju: Pogoji) ter se z njimi strinja. Na spletnem mestu www.VARNOSTNI-PAS.si  si lahko ogledate našo ponudbo, informacije o artiklih in cene. Pogoji nakupa so določeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.
Spletno prodajo v trgovini  www.VARNOSTNI-PAS.si  izvaja podjetje Promtehing d.o.o.  vpisano v sodni register pri Okrožnem sodišču v Kopru  z  matično številko 3710556. Podjetje je zavezano za plačilo DDV-ja (ID za DDV: SI73658731 ).

Z oddajo naročila za nakup izbranih izdelkov na našem spletnem mestu se strinjate s splošnimi pogoji sodelovanja in nakupa.

Vračilo izdelkov, reklamacije in garancija
Kupec lahko v štirinajstih (14) dneh po prevzemu vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi kupljenega predmeta. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14-ih dneh od prejetja blaga, in sicer po pošti (Promtehing d.o.o.  ulica IX. Korpusa 17, 6230 Postojna ) ali na e-mail naslov: info@varnostni-pas.si , blago pa vrniti v 14 dneh po poslanem obvestilu o odstopu od nakupa. Vrnitev prejetega blaga v 14-ih dneh po prejetju brez predhodnega pisnega obvestila se prav tako šteje za odstop od nakupa. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani v nasprotnem primeru se vračilo blaga zavrne. Priložena mora biti kopija računa. 

Ob vračilu izdelkov (odstop od nakupa)  sprejmemo le tista vračila,  katera so poslana S SLEDENJEM ali PODPISOM !!   S čim se izognemo neljubim dogodkom, saj je vračilo pošiljke (naš prejem)  razvidno iz sledenja oziroma našega podpisa prejema pošiljke.  

Vračila pošiljk poslana z odkupnino ne sprejemamo! 


Po prejemu – vračilu artikla, vam bomo celotno kupnino povrnili na vaš trr, katerega na morate posredovati, kakor tudi ostale podatke potrebne za nakazilo – povračilo kupnine.

Fotografije izdelkov  predstavljene v spletni trgovini in dejansko stanje izdelka se lahko razlikuje v barvi ter v dimenzijah (dolžina do 1 cm). 

Podatki o sklenjenih pogodbah
Podatki o sklenjenih pogodbah / opravljenih naročilih so shranjeni v sistemu spletne trgovine. Uporabniki lahko vsa svoja naročila pregledujete po prijavi v spletno trgovino s svojim uporabniškim imenom in geslom.

Cene 
Za nakup v spletni trgovini se upoštevajo spletne cene. Vse objavljene spletne cene v vseh vrstah ponudb so nepreklicne in veljajo le za nakup preko spletne trgovine www.VARNOSTNI-PAS.si  . Veljavnost cen za izbrane artikle velja na dan nakupa, torej na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine www.VARNOSTNI-PAS.si  .  Vse cene izdelkov v spletni trgovini  www.VARNOSTNI-PAS.si  so prikazane v EUR in vključujejo DDV, ki je na končnem obračunu jasno naveden. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica. Veljavnost cene izdelka velja v trenutku nakupa.

Plačilo in prevzem
V spletni trgovini www.VARNOSTNI-PAS.si  so na voljo naslednji načini plačila:
•    po povzetju – z gotovino 
•    po predračunu, ki ga prejmete po e mailu 
•    paypal


Dostava 

Za dostavo naših izdelkov skrbita  Pošta Slovenija in GLS. 


Cena dostave za vsa naročila (ne glede na količino) je 4 €

Plačilo po povzetju, ob dostavi in plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije zaračuna strošek provizije za vplačilo zneska z UPN nalogom po ceniku Pošte Slovenije, katera znaša:
- do vrednosti nakupa 98,00 EUR: 1,05€
- od 98,00€ do 501,00€: 1.07% od vrednosti nakupa
- nad 501,00€: 5,36€
Za spremembe tarife Pošte ne odgovarjamo!


Vsa naročila obdelamo in procesiramo v roku dveh dni.

 

V primeru poškodovane embalaže ob prevzemu, o tem takoj obvestite poštarja ali osebje na pošti (pri prevzemu na pošti) in poškodbo fotografirajte. Ob prisotnosti poštarja preglejte paket in morebitne poškodbe blaga. V primeru poškodbe blaga le to fotografirajte od poštarja oz. uslužbenke na pošti pa zahtevajte da naredijo zapisnik.

O poškodovani pošiljki na obvestite na mail info@varnostni-pas.si


Z oddanim naročilom v spletni trgovini www.VARNOSTNI-PAS.si  se zavezujete, da boste pri izbiri plačila ob povzetju vašega blaga poravnali kupnino. Ob prevzemu pošiljke, pa obvezno podpisali  spremne dokumente (dobavnica, ...). Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati, ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu in o tem takoj obvestiti trgovca. 

Dobava in dobavni rok.

Naročeni izdelki ostanejo v lasti trgovca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Kupnino za naročene izdelke poravnate glede na izbrano plačilno metodo. Trgovec vam bo naročeno blago dostavil po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru izdelave predračuna, v rokih 5 dni od prejema naročila oziroma prejetega predplačila na trr.   V primeru naročila več izdelkov, se za dobavni rok upošteva najdaljši dobavni rok pri naročilu.  Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Reklamacija
V primeru, da je prišlo do poškodbe paketa med transportom, ga takoj reklamirajte pri dostavljavcu in nas o reklamaciji obvestite na e mail: info@varnostni-pas.si . V primeru, da ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako, Vam ga bomo zamenjali ali vrnili Vaš denar.

Zasebnost podatkov
Trgovec  ne odgovarja za vnesene podatke uporabnikov, ki naročajo artikle.  Vsi pridobljeni podatki z naslova naročila artiklov, se bodo uporabljali izključno za medsebojno komunikacijo (ponudnik - uporabnik) in evidenco ponudnika in ne bodo posredovani tretjim osebam. Trgovec si pridržuje pravico, do pošiljanja novosti na uporabnikov e-naslov. 

Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil s strani trgovca. To stori tako, da  pošlje e mail na naslov: info@varnostni-pas.si z besedo »odjava«. 

Zavezujemo se varovati vaše podatke v skladu z Zakonom o varstvo podatkov (ZVOP-1-UPB1).

Odgovornosti
Trgovina www.VARNOSTNI-PAS.si  redno obnavlja in posodablja informacije /cene v  spletni trgovini, vendar ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani www.VARNOSTNI-PAS.si  . Podjetje Promtehing d.o.o. ne odgovarja za nobeno škodo ali poškodbe  zaradi uporabe ali napačne uporabe izdelkov v ponudbi spletne trgovine www.VARNOSTNI-PAS.si

Slike artiklov na straneh so samo simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja. Za tipkarske napake ne odgovarjamo. Trgovec ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, ki bi nastala zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih podatkov.

Stroški povezani z uporabo komunikacijskega sredstva
Stroški komunikacijskega sredstva pri obisku naše spletne trgovine se ne razlikujejo od običajne tarife,  ki jo plačujete za uporabo internetnih storitev pri vašem izbranem ponudniku.

Spori
Vse morebitne spore, ki bi nastali z uporabo spletne trgovine www.VARNOSTNI-PAS.si med kupcem in trgovcem, bosta stranki poizkušali reševati sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, je pristojno Okrožno sodišče v Kopru .